Meer dan haar...


W ist je dat we niet alleen kapper zijn, maar ook nagelstudio? En dat we ook nog eens gezichtsbehandelingen bieden zoals wimperextensions, browshaping en harsbehandelingen? Je kunt je dus volledig door ons in de watten laten leggen. Mooi trendy kapsel, je wimpers en wenkbrauwen in top shape en je nagels prachtig verzorgd met een shellac of andere gellac behandeling.

Wimpers & Wenkbrauwen

We doen verschillende beautybehandelingen. Met browshaping brengen we je wenkbrauwen prachtig in model. Door middel van harsen, epileren en kleuren krijgen je wenkbrauwen meer vorm. Dat geeft je een frisse blik en mooie, verzorgde look. Heb je ‘s ochtends nooit tijd of zin om make-up aan te brengen maar wil je er wel stijlvol uit zien? Dan zijn wimperextensions iets voor jou. Dan heb je lange, donkere wimpers zonder moeite.

Nagels

Ook je nagels voorzien we graag van de nodige verzorging. Met een manicure en shellac of gellak zien ze er weer helemaal tip-top uit. Geen tijd voor een uitgebreide nagelstyling? Voor de minder geduldige klant hebben we nu ook de Go Time polish. Sta je met een kwartiertje weer buiten.

Maak een afspraak


Omdat we graag de tijd voor je nemen werken wij uitsluitend op afspraak. Je kunt ons even bellen om je afspraak in te plannen maar je kunt het ook zelf online doen:


Maak een afspraak