Humano Hair

De wefts met afkomst Rusland Mongolië zijn van perfecte kwaliteit die geweldig zacht en glad aanvoelt, en zo blijven ze ook tijdens de gehele draagtijd. Humano wefts zijn de meest luxe lijn momenteel verkrijgbaar en speciaal voor salons die alleen maar het beste willen voor hun klanten.

Het haar is erg sterk maar toch fijn van haarstructuur zodat het mooi past bij de Europese haarstructuur. De haarschubben van deze wefts zijn 100% intact en klitten niet.

Natural Hair Handmade Weft Extensions

weft extensions van Natural Hair zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Een mix van Europees en Indiaas haar zorgt voor een prachtige, natuurlijke uitstraling met veel body. Het is niet te onderscheiden van je eigen haar! En dankzij de flinterdunne inzetrand en ruime kleurkeuze is het onzichtbaar dat je extensions draagt. Natural Hair is zeer geschikt voor fijn haar wat wel wat volume kan gebruiken.

Indian Gold Machine Weft Extensions

Ook over Indian Gold zijn we erg enthousiast. De weft extensions zijn gemaakt van Indiaas haar, wat dezelfde structuur heeft als Europees haar. Ze zijn beschikbaar in steil, gekruld en golvend haar. Het past dus altijd bij je eigen haartype. De Indian Gold wefts zijn voller dan de handmade wefts. Dit maakt ze erg geschikt voor extra lengte en volume van normaal tot dik haar.

Techniek van extensions

Wij gebruiken de nieuwste microring-techniek om extensions vast te maken aan je eigen haar. Dit wordt ook wel de hairweave-techniek genoemd. Er komt geen hitte aan te pas, zodat je eigen haar niet beschadigt. Hierdoor krijg je het mooiste resultaat.

Volume of verlengen?
Met extensions kan je zowel extra volume als extra lengte creeëren in je kapsel. Of allebei. Bij een weave met meerdere stroken krijgt je haar meer body en behoud je dezelfde lengte. Bij meerdere weaves kunnen we (ook) lengte toevoegen. Dit kan tot wel 60 centimeter, afhankelijk van wat er bij jouw haar past.

Verzorging van je extensions

De extensions zijn vooraf goed verzorgd en behandeld voor een mooie look en kleur. Maar ze krijgen geen voeding vanuit je hoofdhuid, waardoor goede verzorging belangrijk is om ze mooi te houden. Met deze adviezen hou je je extensions mooi:

  • Borstel je haar regelmatig, het liefst 2 keer per dag.
  • Ga niet slapen met nat haar. De aanhechting kan daardoor gaan klitten.
  • Gebruik goede haarverzorging. We adviseren je graag over wat past bij jouw haartype en extensions.
  • Wees voorzichtig met warmte-apparaten zoals een föhn of krultang en bescherm je extensions tegen hitte.
  • Slaap bij voorkeur met je haar in een losse vlecht of knot.

Als wij je extensions zetten geven we je persoonlijk advies voor de optimale verzorging.

Professioneel advies

We willen graag dat jij lang plezier hebt van je extensions. Daarom maken we eerst een voor-afspraak. Daarin bespreken we je wensen en kijken we wat het beste aansluit op je haartype en haarkleur. Daarna maken we de afspraak om de extensions te zetten.

Wat kosten extensions?

De prijzen hieronder zijn vanaf-prijzen. De prijs voor jou bespreken we tijdens de voor-afspraak, want die is afhankelijk van dikte en merk. De prijs is inclusief knippen en modelleren van je haar.

Natuurlijke opvullingvanaf € 283,50
Volume en verlenging tot 5 cmvanaf € 377,00
Volume en verlenging tot 15 cmvanaf € 566,50
Extra volume en verlenging vanaf 10 cmvanaf € 755,00
Extreem volume en verlenging vanaf 15 cmvanaf € 849,50
Omhoog plaatsen van de extensions€ 39,95 per baan

Afhankelijk van je haargroei zal dit na 6 tot 14 weken nodig zijn.

De weavesextensions van Indian Gold zijn per stuk duurder. Maar doordat deze voller zijn dan de handmade extensions van Natural Hair Company heb je er minder van nodig.

Wij raden je aan om onze bijbehorende verzorgingsproducten te gebruiken. Wij zijn niet aansprakelijk voor problemen die voortkomen uit het niet goed verzorgen van je extensions.